AliExpress kantoor gadgets: 5 x een laptopstandaard voor een goede werkhouding

Er is niets zo vervelend als een pijnlijke rug na een lange werkdag. De boosdoener is vaak een verkeerde werkhouding, omdat je je laptop bijvoorbeeld op je bureau hebt staan in plaats van op een laptopstandaard. In deze rubriek selecteren we voor jou de meest stijlvolle, handige of juist lekker nutteloze AliExpress kantoor gadgets. Met deze week 5 x een laptopstandaard voor een ergonomische werkhouding.

Over het algemeen zien we AliExpress als een website waar veel meuk te koop is. Dat klopt ook – daar gaan we niet over liegen. Maar af en toe zien we leuke items die té leuk zijn om niet met jullie te delen. En het is niet altijd troep wat je koopt, soms zijn er echt leuke dingen op de Chinese discounter te vinden voor een hele fijne prijs.

AliExpress kantoor gadgets: laptopstandaard

aliexpress laptopstandaard

AliExpress laptopstandaard #1: aluminium

Deze classic laptopstandaard gebruiken we op de WorkJuice redactie dagelijks. Het is een prima, stijlvol ding dat zijn werk goed doet, want na een lange dag tikken hebben we geen pijn in onze schouders, nek of rug. Een aanrader dus. Wij kochten ‘m niet op AliExpress, maar voor dit geld hadden we dat beter wel kunnen doen. Hier kost ‘ie namelijk maar €19,94

aliexpress laptopstandaard

AliExpress laptopstandaard #2: hout

Deze laptopstandaard van hout is een prachtig exemplaar. Je kan ‘m plat gebruiken op je bureau, maar ook een beetje kantelen voor een betere werkhouding. Er is ruimte gemaakt voor een flinke kop koffie (want eerlijk is eerlijk, die hebben we allemaal nodig op maandagochtend) én hij staat stijlvol op je bureau. What’s not to like? De prijs is ook fijn: je shopt ‘m vanaf €20,74

aliexpress laptopstandaard

AliExpress laptopstandaard #3: goedkoop

Ideaal voor de flexwerkers onder ons, want deze laptopstandaard neem je gemakkelijk met je mee. Hij kan in een hoek van 15 en een hoek van 25 graden geplaatst worden. Niet zo’n fan van roze? Dan is de standaard ook in het zwart, grijs en bruin te koop. Je betaalt er bijna niets voor: voor €4,57 neem je ‘m overal mee naar toe.

aliexpress laptopstandaard

AliExpress laptopstandaard #4: simpel

Hij is simpel, maar doet precies wat ‘ie moet doen: jouw werkhouding verbeteren. Daarnaast is het ook nog eens goed voor je laptop, omdat de ventilator meer ruimte krijgt om de laptop af te koelen. Voor de prijs hoef je het niet te laten: deze kost maar €4,38. 

aliexpress laptopstandaard

AliExpress laptopstandaard #5: multifunctioneel

Last but not least hebben we een multifunctionele laptopstandaard voor je gevonden. Dit bakbeest is geschikt om je laptop in bed te gebruiken, maar ook vanaf je bureau of zelfs staand. Kortom: als je deze in huis haalt voor €14,74 kan je écht in elke positie werken.

Meer AliExpress koopjes

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
AliExpress kantoor gadgets: 5 x een laptopstandaard voor een goede werkhouding
Sluiten