AliExpress kantoor gadgets: 5 te gekke laptop skins om je laptop op te fleuren

In deze nieuwe rubriek selecteren we voor jou de meest stijlvolle, handige of juist lekker nutteloze AliExpress kantoor gadgets. Vandaag gaan we aan de slag met je laptop. Want wat is een laptop zonder een stijlvolle laptop skin? Wij kozen de allerleukste voor je uit op AliExpress, zodat jij binnenkort rondloopt met de allerleukste laptop. Wedden dat je collega’s stikjaloers worden?

Over het algemeen zien we AliExpress als een website waar veel meuk te koop is. Dat klopt ook – daar gaan we niet over liegen. Maar af en toe zien we leuke items die té leuk zijn om niet met jullie te delen. En het is niet altijd troep wat je koopt, soms zijn er echt leuke dingen op de Chinese discounter te vinden voor een hele fijne prijs.

AliExpress kantoor gadgets: laptop stickers

 

aliexpress kantoor gadget laptop skin sticker

AliExpress laptop sticker #1: Monstera bladeren en graphics

We trappen af met een laptop sticker voor graphic design fans. De combinatie van groene Monstera bladeren (wist je dat planten in je home office trouwens hartstikke goed voor je zijn?), en zwart/witte graphics geven een frisse laptop skin waar wij ontzettend blij van worden. Je koopt ‘m vanaf €11,61. 

aliexpress kantoor gadget laptop skin sticker

AliExpress laptop sticker #2: roze en groene bladeren

Houd je zowel van roze laptop stickers als van een botanisch tintje? Dan is deze laptop skin met verschillende bladeren echt iets voor jou. Deze skin is fris, vrouwelijk en een echte aanwinst voor je laptop. Te koop vanaf €11,61.

aliexpress kantoor gadget laptop skin sticker

AliExpress laptop sticker #3: roze ‘diamant’

Nog een favoriet: deze roze laptop sticker is lekker opvallend. Hij past goed in een pink home office, maar je krijgt er ook bonuspunten voor als je op kantoor werkt. Iedereen weet immers altijd dat die roze laptop van jou is. Te koop voor €8,39. 

aliexpress kantoor gadget laptop skin sticker

AliExpress laptop sticker #4: marmer

Overal waar je kijkt zie je marmeren laptop stickers. We kunnen dan ook stellen dat deze print tegenwoordig heel populair is. Ben jij je hart ook verloren aan een marmer printje, en wil je die het allerliefste op je laptop terug zien? Deze sticker haal je vanaf €14,29 in huis.

Liever een ander kleurtje marmer? Check dan vooral zelf AliExpress even, er staan er meer dan genoeg op.

 

aliexpress kantoor gadget laptop skin sticker

AliExpress laptop sticker #5: lekker basic

Zijn die drukke printjes niets voor jou? Dan zijn er gelukkig ook nog veel basic laptop stickers om op de kop te tikken. Wij vinden een roze exemplaar natuurlijk ontzettend tof, maar deze verkoper verkoopt ook lavendel, perzik en lichtgrijs. En dat voor maar €6,13, echt een koopje dus.

Meer lezen over AliExpress kantoor gadgets?

8 toffe printables voor je vision board?

Meld je aan voor onze wake-up letter en ontvang ze gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
AliExpress kantoor gadgets: 5 te gekke laptop skins om je laptop op te fleuren
Sluiten