AliExpress kantoor gadgets: 5 toffe koffiemokken voor jouw daily shot of caffeine

In deze rubriek selecteren we voor jou de meest stijlvolle, handige of juist lekker nutteloze AliExpress kantoor gadgets. Als jij ook elke ochtend wakker moet worden met een kop koffie, dan is dit artikel op jouw lijf geschreven. Wat wat is er leuker dan die kop koffie in de ochtend? Precies, een te gekke koffiemok. Dit zijn de allerleukste koffiemokken van AliExpress.

Over het algemeen zien we AliExpress als een website waar veel meuk te koop is. Dat klopt ook – daar gaan we niet over liegen. Maar af en toe zien we leuke items die té leuk zijn om niet met jullie te delen. En het is niet altijd troep wat je koopt, soms zijn er echt leuke dingen op de Chinese discounter te vinden voor een hele fijne prijs.

AliExpress kantoor gadgets: de leukste koffiemokken

afbeelding van koffiemok van AliExpress

AliExpress koffiemok #1: lego

Deze koffiemok is dé remedie voor als je even geen creativiteit meer hebt. Wedden dat het versieren van je koffiemok met lego-blokjes je zo weer nieuwe ideeën en inzichten geeft? Zo ga je met gemak een writersblock tegen. Je hoeft de lego-voorraad van je kleine neefje niet te plunderen om er mee te beginnen, want je krijgt er gratis een setje lego-blokjes bij.  Te koop voor €7,41.

afbeelding van koffiemok van AliExpress

AliExpress koffiemok #2: keramiek met stippen

Deze elegante koffiemokken zijn echte eyecatchers. Ga voor een girly roze mok op je bureau, of juist voor simplistisch zwart of wit. De stippen (of zoals de verkoper het noemt: sterrenhemel) en het oortje van de mok zijn afgewerkt met goudverf. Bij elke mok die je bestelt krijg je een gouden lepeltje cadeau. Te koop voor €11,05 per stuk. 

afbeelding van koffiemok van AliExpress

AliExpress koffiemok #3: elegant blauw

Nog zo’n eyecatcher is deze handgemaakte blauwe koffiemok. Naast dat we de details aan de bovenste rand erg leuk vinden, is ook het effect van de lichtinval op de mok prachtig. De mok krijg hierdoor een soort galaxy effect als ‘ie in het zonnetje staat. Je koopt ‘m voor €8,69 exclusief verzendkosten.

afbeelding van koffiemok van AliExpress

AliExpress koffiemok #4: klassiek koper

Deze stevige koperen koffiemok is een plaatje om naar te kijken. Hij is simpel en elegant, maar door de spannende kleur echt een aanwinst voor jouw bureau of home office. Haal ‘m in huis voor €9,69. 

afbeelding van koffiemok van AliExpress

AliExpress koffiemok #5: unicorn

We kunnen een echte unicorn koffiemok natuurlijk niet achterwege laten. Deze te schattige versie is gemaakt van keramiek en garandeert dat de kleuren niet zullen vervagen. Dat hopen maar al te graag, want voor €2,29 excl. verzendkosten verwachten we niet de allerbeste kwaliteit. Maar hé, hij is wel hartstikke leuk.

Meer toffe AliExpress kantoor gadgets:

Reageer op artikel:
AliExpress kantoor gadgets: 5 toffe koffiemokken voor jouw daily shot of caffeine
Sluiten