AliExpress kantoor gadgets: de 5 leukste sticky notes om op te krabbelen

Of je ze nou memoblaadjes, (zelfklevende) notitieblaadjes of post its noemt: wij houden nog steeds ontzettend veel van sticky notes. In deze rubriek selecteren we voor jou de meest stijlvolle, handige of juist lekker nutteloze AliExpress kantoor gadgets. Met deze week 5 x de leukste sticky notes van AliExpress. Gewoon, omdat krabbelen op papier stiekem veel leuker is dan op je laptop.

Over het algemeen zien we AliExpress als een website waar veel meuk te koop is. Dat klopt ook – daar gaan we niet over liegen. Maar af en toe zien we leuke items die té leuk zijn om niet met jullie te delen. En het is niet altijd troep wat je koopt, soms zijn er echt leuke dingen op de Chinese discounter te vinden voor een hele fijne prijs. Als de sticky notes niet plakken, dan plak je ze gewoon op met een leuke washi tape.

AliExpress kantoor gadgets: sticky notes

sticky notes post its op aliexpress

AliExpress sticky notes #1: to do-lijstje

We beginnen meteen met onze favoriet: sticky notes in de vorm van een to do-lijstje. Als je net zo veel lijstjes maakt als ik, kan je niet genoeg to do-lijstjes hebben om op te schrijven. Je haalt ze in huis voor €0,88 en €0,44 verzendkosten.

Lees ook: Waarom je de dag moet beginnen met je belangrijkste taak

sticky notes post its op aliexpress

AliExpress sticky notes #2: marmer en beton

Nog steeds verliefd op marmer en beton? Dan zijn deze sticky notes echt iets voor jou. De blokjes hebben de standaard vierkante notitie-vorm, maar vallen door de print extra op. Ze zijn te koop voor €0,22, exclusief €1,10 verzendkosten.

sticky notes post its op aliexpress

AliExpress sticky notes #3: ombre

So pretty, deze lange sticky notes met ombre effect. We kunnen niet kiezen welke kleurencombinatie we het mooiste vinden, dus we halen ze allemaal maar in huis. Voor €1,18 per blok en €0,65 verzendkosten kan dat prima.

sticky notes post its op aliexpress

AliExpress sticky notes #4: post it’s in mooie kleurtjes

Houd je wel van mooie kleuren die in elkaar overlopen, maar vind je lange sticky notes toch niet zo handig? Dan raden we deze vierkante variant aan. Net zulke mooie kleuren, maar gewoon nét een stukkie kleiner. De prijs is ook kleiner: €0,74 exclusief €0,66 verzendkosten.

sticky notes post its op aliexpress

AliExpress sticky notes #5: gedachten

Als je je gedachten kwijt wilt, maar er niemand in de buurt is om mee te praten, maak dan gebruik van deze te gekke gedachten bubbles. Hiermee krijg je negatieve gedachten sowieso uit je hoofd. Je verfrommelt de gedachte, en gooit ‘m gewoon weg. Probeer deze methode voor €0,71 exclusief €0,65 verzendkosten.

Meer AliExpress koopjes

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
AliExpress kantoor gadgets: de 5 leukste sticky notes om op te krabbelen
Sluiten