AliExpress kantoor gadgets: 5 handige én originele telefoonhouders

Ligt jouw telefoon altijd op je bureau? Dan is een handige telefoonhouder iets voor jou, zodat je altijd in één oogopslag ziet wat er in jouw smartphone gebeurt. Ook is het handig om series te kijken in de trein, bijvoorbeeld. In deze rubriek selecteren we voor jou de meest stijlvolle, handige of juist lekker nutteloze AliExpress kantoor gadgets. Met deze week: 5 telefoonhouders voor een prikkie.

Over het algemeen zien we AliExpress als een website waar veel meuk te koop is. Dat klopt ook – daar gaan we niet over liegen. Maar af en toe zien we leuke items die té leuk zijn om niet met jullie te delen. En het is niet altijd troep wat je koopt, soms zijn er echt leuke dingen op de Chinese discounter te vinden voor een hele fijne prijs. Zo kosten de items die we deze week voor je geselecteerd hebben niet meer dan €1,62.

AliExpress kantoor gadgets: telefoonhouders

aliexpress kantoor gadgets

AliExpress telefoonhouder #1: katten

We kunnen niet kiezen welke we het leukste vinden. Met deze katten heb je sowieso een flinke dosis humor op je bureau. En het beste: deze katten verharen niet. Je hebt er genoeg aan eentje, maar stiekem willen we ze alle 6 in huis hebben. Gelukkig kosten ze bijna niets, ze zijn namelijk te koop voor €0,65 exclusief verzendkosten.

aliexpress kantoor gadgets

AliExpress telefoonhouder #2: Baymax

Toen we deze telefoonhouder tegen kwamen, belandde hij instant in ons winkelmandje. Iedereen die de Disneyfilm Big Hero 6 gezien heeft, wil ook een eigen Baymax. Deze té schattige Baymax is misschien wat kleiner dan de originele, maar dat maakt ‘m niet minder leuk. Je haalt je eigen Baymax in huis voor €1,26.

aliexpress kantoor gadgets

AliExpress telefoonhouder #3: olifant

De vorm van een olifant is uitermate geschikt als telefoonhouder. Deze kleine olifant is verkrijgbaar in meerdere verschillende kleuren, maar de opvallende roze vinden we natuurlijk het allerleukste. En nog beter: hij kost maar €0,25.

aliexpress kantoor gadgets

AliExpress telefoonhouder #4: stijlvol hout

Een stijlvolle, houten telefoonhouder mag eigenlijk niet op je bureau ontbreken. Hout kan namelijk echt altijd. Deze telefoonhouder heeft twee verschillende standen, waardoor je ‘m helemaal rechtop en een beetje gekanteld kan neerzetten. Te koop voor €1,62.

aliexpress kantoor gadgets

AliExpress telefoonhouder #5: thumbs up

Mocht je wel een beetje positiviteit op je bureau kunnen gebruiken, dan is deze telefoonhouder echt iets voor jou. Als je jouw telefoon in deze houder klikt, krijg je namelijk altijd thumbs up. Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren voor €0,76.

Meer toffe items van AliExpress?

Reageer op artikel:
AliExpress kantoor gadgets: 5 handige én originele telefoonhouders
Sluiten