AliExpress: 5 handige kantoor gadgets voor een (te) koud kantoor

In deze nieuwe rubriek selecteren we voor jou de meest stijlvolle, handige of juist lekker nutteloze AliExpress kantoor gadgets. Vandaag zochten we op AliExpress naar gadgets die ervoor zorgen dat je het nét iets warmer hebt op kantoor. Want werken in een koud kantoor? Daar houden we niet van.

De temperatuur op kantoor lijkt nooit goed te zijn. Vaak is het veel te koud, maar als de verwarming dan een graadje hoger gaat lijkt het wel een sauna. Op AliExpress vonden we verschillende gadgets om het werken in jouw koude kantoor net iets aangenamer te maken.

AliExpress gadgets voor koukleumen

En ja, over het algemeen zien we AliExpress als een website waar veel meuk te koop is. Dat klopt ook – daar gaan we niet om liegen. Maar af en toe zien we leuke items die té leuk zijn om niet met jullie te delen. En het is niet altijd troep wat je koopt, soms zijn er echt leuke dingen op de Chinese discounter te vinden voor een hele fijne prijs.

aliexpress kantoor gadgets warm flamingo mok

Flamingo koffiemok

Het eerste waar wij aan denken bij ‘het warm krijgen op kantoor’ is koffie. Een flinke mok met zwart goud. Leuke bijkomstigheid: door de cafeïne ben je ook nog eens super scherp. Of vooruit, een warme kop thee is natuurlijk ook genoeg om je warm te krijgen.

AliExpress staat vol met koffiemokken, maar deze vonden we unaniem de leukste. Als je naar deze flamingo mok kijkt, word je toch instant vrolijk? Te koop voor € 8,61.

Ook interessant: Waarom je nooit meer achter je bureau moet lunchen

aliexpress kantoor gadgets warm

Stijlvolle thermosfles

Als je geen zin hebt om telkens weer naar de waterkoker te lopen (snappen we), dan kan je natuurlijk een thermosfles gebruiken om je aan je dagelijkse behoefte koffie of thee te voorzien. Dat je dan gebruik maakt van een stijlvolle thermosfles is natuurlijk wel een vereiste.

Deze AliExpress kantoor gadget is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar wij vinden de gouden en donkerrode het mooist. Toch liever een andere kleur? Ook donkerblauw, zwart en lime groen kan je bestellen. De thermosfles is gemaakt van roestvrijstaal en ook ideaal om mee te nemen als je op reis gaat. Van huis naar kantoor, bijvoorbeeld. Te koop voor €9,68.

aliexpress kantoor gadgets warm

Mini-kruik voor je handen

Heb je ondanks al dat typen toch koude vingers gekregen? Die wil je natuurlijk zo snel mogelijk opwarmen. Vul deze mini-kruik met een beetje heet water (uit je thermosfles bijvoorbeeld) en maak je handen binnen no time weer warm. Te koop in veel verschillende designs (check AliExpress voor de andere designs) vanaf €0,81.

Ook interessant: Dit zijn de (grote) positieve effecten van planten op een kantoor, volgens onderzoek

aliexpress kantoor gadgets warm

Wafel deken

Een wafel deken is hartstikke hip. Deze stof is terug van weggeweest. Daarom zullen je collega’s je écht niet raar aankijken als jij op kantoor verschijnt met deze stijlvolle deken. Leg ‘m over je benen als je koude benen hebt, of sla ‘m gewoon helemaal over je schouders voor the full experience. Koud? Nee hoor, vanaf nu heb jij het lekker warm op kantoor! Te koop voor €18,32.

aliexpress kantoor gadgets warm

Handschoenen zonder vingers

Als je áltijd koude handen hebt, dan kunnen deze handschoenen zonder vingers nog wel eens goed van pas komen. Heb je wel eens geprobeerd om te typen met handschoenen met vingers? Spoiler: dat gaat niet lukken. Daarom gaan wij liever voor deze variant, waarbij je toch zeker het grootste deel van je handen goed warm houdt. Die vingertoppen kan je warm krijgen door goed door te typen. Zo heb je binnen de kortste keren lekkere warme handen. Te koop voor €1,52. 

Het artikel van vorige week nog eens bekijken? Je checkt ‘m hier:

AliExpress: 5 handige kantoor gadgets voor als het (te) warm is op kantoor

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 handige kantoor gadgets voor een (te) koud kantoor
Sluiten