AliExpress: 5 handige kantoor gadgets voor als het (te) warm is op kantoor

In deze nieuwe rubriek selecteren we voor jou de meest stijlvolle, handige of juist lekker nutteloze AliExpress kantoor gadgets. We trappen af met 5 handige kantoor gadgets voor een warme kantoordag. Er is namelijk niets minder inspirerend dan werken in een te warme ruimte. Tijd voor wat verkoeling.

Over het algemeen zien we AliExpress als een website waar veel meuk te koop is. Dat klopt ook – daar gaan we niet om liegen. Maar af en toe zien we leuke items die té leuk zijn om niet met jullie te delen. En het is niet altijd troep wat je koopt, soms zijn er echt leuke dingen op de Chinese discounter te vinden voor een hele fijne prijs.

aliexpress kantoor gadget warm
Bron: AliExpress

Bureau ventilator

We beginnen met een item dat er eigenlijk best prima uitziet. Deze lichtblauwe bureauventilator is een stijlvolle toevoeging aan je bureau, helemaal in de warme zomermaanden. In de winter berg je ‘m gewoon op, want de kleine 4 inch ventilator is slechts 15 centimeter hoog. Liever een maatje groter? 6 inch staat gelijk aan een ventilator van 20 cm hoog.

En mocht je niet zo dol zijn op de kleur lichtblauw, dan is deze bureau ventilator ook nog te koop in het groen, roze en zwart. Dat is nog eens een kantoor gadget waar we blij van worden. Te koop vanaf €7,06.

aliexpress kantoor gadget warm
Bron: AliExpress

Bronzen mini ventilator

Mocht een fel kleurtje toch niet zo goed in jouw home office staan, dan hebben we een mooi alternatief voor je. Deze bronzen mini ventilator is 4 inch. Mocht je willen weten hoe groot dat is: ze vergelijken de hoogte zelf met een iPhone 7 plus. Een ideale grootte om overal mee naar toe te nemen. Te koop voor €6,65.

aliexpress kantoor gadget warm
Bron: AliExpress

Mini clip ventilator met leeslampje

Deze ultra-lichte ventilator heeft een handige clip waarmee je ‘m gemakkelijk op de rand van je bureau vastzet. Daarnaast kan je de mini ventilator ook nog eens gebruiken als leeslampje, want de buitenste rand geeft licht.

Je shopt deze leuke kantoor gadget in verschillende kleuren. Roze is onze favoriet, maar hij is ook te koop in het wit en lichtblauw. Te koop voor €8,43.

aliexpress kantoor gadget warm
Bron: AliExpress

USB ventilator met LED-lampjes

We hoeven je vast niet te vertellen dat we meteen voor de LED-lampjes vielen. Wanneer je deze kleine USB ventilator in je laptop doet, begint hij meteen met verkoelen. Hoe hebben we ooit zonder gekund? Te koop voor €3,08.

aliexpress kantoor gadget warm
Bron: AliExpress

Cactus lunchtbevochtiger

Kan de droge lucht in jouw kantoor wel een beetje vochtigheid gebruiken? Wij vinden deze cactus té schattig. Helemaal als jouw (home) office wel een beetje Kawaii-invloeden kan gebruiken. Al raden we natuurlijk ook aan om voor échte planten op kantoor te gaan, want planten op kantoor zorgen instant voor minder stress.

Bonuspunten: de cactus heeft een klein lampje. Vonden we een erg schattig detail. Ook deze werkt via een USB kabel in je laptop. Te koop voor €9,21.

Meer interessante artikelen op WorkJuice:

In 4 weken naar een productiever leven

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
AliExpress: 5 handige kantoor gadgets voor als het (te) warm is op kantoor
Sluiten