Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Gear 1 mei 2019

AliExpress kantoor gadgets: 5 bluetooth koptelefoons voor je muziek

Tijdens het werken kunnen we een beetje muziek soms goed gebruiken. Soms voor de nodige inspiratie, soms om je af te zonderen van je luidruchtige collega’s. In deze rubriek selecteren we voor jou de meest stijlvolle, handige of juist lekker nutteloze AliExpress kantoor gadgets. Met deze week 5 stijlvolle bluetooth koptelefoons.

Over het algemeen zien we AliExpress als een website waar veel meuk te koop is. Dat klopt ook – daar gaan we niet over liegen. Maar af en toe zien we leuke items die té leuk zijn om niet met jullie te delen. En het is niet altijd troep wat je koopt, soms zijn er echt leuke dingen op de Chinese discounter te vinden voor een hele fijne prijs.

AliExpress kantoor gadgets: bluetooth koptelefoon

aliexpress bluetooth koptelefoon

AliExpress bluetooth koptelefoon #1: minimalistisch

We trappen af met dit stijlvolle, minimalistische exemplaar. Hij heeft een oplaadtijd van 2,5 uur, en je kunt (volgens de beschrijving op AliExpress) 6 tot 8 uur met een volle batterij doen. Dat klinkt best prima, voor €14,72. De koptelefoon is van het merk Kebidu, hij is opklapbaar en verkrijgbaar in het zwart, wit en lichtblauw.

aliexpress bluetooth koptelefoon

AliExpress bluetooth koptelefoon #2: rosé goud

Nog goedkoper is deze rosé gouden variant. Jouw muziek knalt hier al doorheen voor €9,48. Ook deze koptelefoon kan je opklappen, zodat je ‘m gemakkelijker mee kan nemen in je rugzak. Is rosé goud niet helemaal jouw kleur? Dan is ‘ie ook nog verkrijgbaar in 4 andere kleuren.

aliexpress bluetooth koptelefoon

AliExpress bluetooth koptelefoon #3: klassiek zwart met rood

Een minder opvallende bluetooth koptelefoon is dit klassiek zwarte exemplaar met rode accenten. De koptelefoon belooft een dikke bas en heldere beats, dus we zijn heel benieuwd naar de kwaliteit. Hij belooft 6 tot 8 uur mee te gaan. De prijs is uiteraard een lachertje: voor slechts €11 heb je een zwarte in huis. Wil je daar nog een kleuraccent bij, dan betaal je 80 cent meer.

 

aliexpress bluetooth koptelefoon

AliExpress bluetooth koptelefoon #4: vele kleuren

Ook als je een witte koptelefoon wilt, zit je bij deze AliExpress advertentie goed. Voor ongeveer een tientje koop je een bluetooth koptelefoon met zwart of wit als basiskleur, en vele accentkleuren die jouw koptelefoon helemaal van jou maken. De duur van de koptelefoon belooft 10 uur te zijn. Vanaf 9,76.

aliexpress bluetooth koptelefoon

AliExpress bluetooth koptelefoon #5: de duurste (en beste?)

We sluiten de rubriek af met een koptelefoon die duidelijk duurder is dan de andere koptelefoons. De feedback van deze bluetooth koptelefoon op AliExpress is in elk geval veelbelovend: er worden ontzettend veel 5 sterren gegeven. De koptelefoon heeft noise canceling en belooft 16 uur mee te gaan. Je betaalt hier €39,94 voor. Een kleine investering, maar waarschijnlijk wel de beste die op AliExpress te vinden is.

Meer leuks op AliExpress:

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Een stukje maand over aan het eind van je salaris? 💸

In 5 stappen je financiën op orde met onze checklist. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 'm tijdelijk gratis!

Reageer op artikel:
AliExpress kantoor gadgets: 5 bluetooth koptelefoons voor je muziek
Sluiten