Tessa Ham
Tessa Ham | LinkedIn Gear 4 mei 2019

Voor een paar tientjes scoor je al deze toffe koffer (in het blauw of roze!)

Bij WorkJuice pleiten we voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Daar hoort op reis gaan natuurlijk zeker bij! In de Aldi folder week 19 kwamen we een pareltje tegen die hier mooi bij aansluit, en waar we op slag verliefd op werden. Ook als je voor je werk op reis gaat of digital nomad bent, heb je hier wat aan: geweldige (reis)koffers in de Aldi folder week 19 voor een mooie prijs.

Koffers zijn duur en vaak ook niet sexy. Iedereen die weleens op zoek is geweest naar een koffer zal het beamen. Daarom waren wij onwijs blij toen we goedkope koffers in de Aldi folder spotten, die er ook nog eens fantastisch uitzien.

goedkope koffer uit de Aldi folder week 19 goedkope koffer uit de Aldi folder week 19

Goedkope koffers in Aldi folder week 19

De goedkope koffers uit de Aldi folder week 19 zijn verkrijgbaar in twee maten (42 liter en 136 liter) en twee kleuren (blauw en roze). Dankzij de geweldige kleuren zijn de koffers zeker Insta proof én spot je ze snel op de bagageband. Ze doen ons sterk denken aan SUITSUIT koffers, maar dan voor een veel goedkopere prijs. De koffer van 42 liter kan je in de cabine meenemen en haal je al voor €39,99 in huis. De grote koffer van 136 liter die goed van pas komt bij een lange reis, koop je bij de Aldi voor €49,99.

goedkope koffer uit de Aldi folder week 19

Beiden zijn gemaakt van stevig ABS/polycarbonaat, hebben vier wieltjes, een TSA cijferslot én een trekstang. Kortom: alles wat je van een koffer verlangt, hebben deze! Houd er wel rekening mee dat de kwaliteit waarschijnlijk niet zo goed zal zijn als een duurdere koffer. Toch durven wij het voor zo’n mooie prijs wel te proberen!

Ready to travel

In 4 weken naar een productiever leven?

Meld je aan voor onze wake-up letter en volg onze productiviteitscursus

Reageer op artikel:
Voor een paar tientjes scoor je al deze toffe koffer (in het blauw of roze!)
Sluiten