Mathilda Verwoerdt
Mathilda Verwoerdt Mindset 5 nov 2019
Leestijd: 3 minuten

10 hilarische Instagram-accounts die het volgen waard zijn

Niets is belangrijker dan er op Instagram helemaal on fleek uitzien. Het is dan ook al lang niet meer zo dat je elk plaatje er zomaar op kan gooien. Nee, het moet wel passen in die perfecte feed. Gelukkig zijn er genoeg accounts die het Instagram leven niet zo serieus nemen. Tien hilarische Instagram-accounts die het volgen waard zijn.

De grappigste Instagram accounts

Soms ben je die perfecte levens die we veelal voorgeschoteld krijgen op Instagram gewoon even zat. Wij snappen dan ook heel goed dat je wel eens wat anders wil zien op je tijdlijn. Daarom hebben wij hier de 10 grappigste Instagram accounts voor je om direct te gaan volgen!

1. Boyfriends_of_insta 

Vraag je je wel eens af wie die prachtige plaatjes nou schiet van die mooie Instagram-girls? Wij hebben het antwoord: dat doet hun vriendje. Zij wurmen zich in de meest bizarre houdingen om hun vriendin zo goed mogelijk op de foto te krijgen. En het Instagram account Boyfriends of Insta laat jou deze kant van dat verhaal zien. En dat uit zich natuurlijk in de meest hilarische beelden.

2. Chessiekingg

De-echt-VS-nep-foto mag dan een gouwe ouwe zijn, toch kunnen we hier elke keer weer om lachen. Zeker op de manier waarop Chessie King het met ons deelt. Met een gezonde dosis zelfspot laat ze zien hoe nep alles is en hoeveel Photoshop er gebruikt wordt. En hoe een kleine verandering in je houding je zo een paar kilo lichter laat lijken.

3. Averagerob

Average Rob lijkt heel wat tijd door te brengen met celebrity’s. Maar zoals wel vaker op Instagram, is het weer niet wat het lijkt. Hij photoshop zichzelf namelijk tussen de beroemdheden. Het concept kan dan simpel zijn, maar de manier waarop is echt hilarisch. Vertroeteld door Serena Williams of in een watergevecht met Leonardo DiCaprio: dit is nog maar een tipje van de sluier. In onderstaand artikel zie je wat er nog meer allemaal voorbij komt.

4. Chinventures

We kennen allemaal dat moment wanneer je op de bank ligt te scrollen op je telefoon en je ineens je eigen weerspiegeling ziet. En nee, die ziet er niet zo best uit. Je onderkin is namelijk uiterst goed zichtbaar. Maar niet getreurd, je bent zeker niet de enige. En daar is Michelle Liu – (ofwel: Chinchelle) – het levende bewijs van. Met haar Instagram account reist ze de hele wereld over. En overal maakt ze een superblije selfie met, jawel, een dikke onderkin. Wij kunnen er wel om lachen.

5. Brosbeingbasic

Dit account bestaat uit alleen maar mannen, die op hilarische wijze vrouwen nadoen op foto’s. Alle mogelijke cliché poses komen voorbij. En ook al zijn de foto’s van de vrouwen natuurlijk hartstikke leuk, de foto’s van deze mannen zijn een stuk origineler en vele malen grappiger.

6. Tunameltsmyheart

Het is nu niet de meest fotogenieke hond die we op Instagram vinden, maar wel één van de grappigste. Tuna laat zien dat het vooral om het innerlijk gaat. En humor heeft het beestje zeker!

Geniaal business idee: Je kunt nu een Instagram boyfriend inhuren in Rome

7. Kirbyjenner

Kirbyjenner doet alsof hij de tweeling broer is van Kendall Jenner. Hij zorgt – met behulp van wat photoshop – dat hij alles doet wat Kendall ook doet. Van familiebezoekjes tot op de cover van Vogue: hij is overal bij.

8. Twogirlsonepizza

Het Instagram account Two girls one pizza gooit met alleen maar throwbacks van celebs. Door een bijpassende tekst eronder te zetten wordt het een grappige meme. Jeugdsentiment ophalen doe je op dit account.

9. Girlwithnojob

De naam zegt het al: deze meid heeft geen baan. Daardoor heeft ze zeeën van tijd om herkenbare memes en grappige Instagram posts te maken. Die ze uiteraard deelt op dit account.

10. 9gag

Over memes gesproken… Dit is wellicht een inkoppertje, maar deze mag toch niet ontbreken in dit rijtje van grappigste Instagram accounts. 9GAG blijft hilarisch en door dit account te volgen ben je altijd op de hoogte van de nieuwste memes en leukste filmpjes. Het is de beste bron voor plezier, al zeggen ze het zelf.

Volg jij WorkJuice al op Instagram en LinkedIn?

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Nu écht grip op je geld?

In 5 stappen je financiën op orde met onze checklist. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 'm tijdelijk gratis!

Reageer op artikel:
10 hilarische Instagram-accounts die het volgen waard zijn
Sluiten