Whut? 1 op de 3 Nederlanders heeft seks op de werkvloer

Zit je momenteel op je werkplek? Kijk dan eens naar links en naar rechts. Uit onderzoek van VrouwenZaken.com blijkt dat 1 op de 3 Nederlanders seks op de werkvloer heeft. Dat betekent dat een groot deel van je collega’s misschien weleens heeft lopen rollebollen op werk.

VrouwenZaken.com, een nieuw online carrièreplatform voor vrouwen, voerde een nationaal onderzoek uit onder werkend Nederland. Maar liefst een derde van de respondenten gaf aan weleens seks gehad te hebben op de werkvloer.

Seks op de werkvloer

Staat seks op het werk op jouw bucketlist? Dan ben je zeker niet de enige. 71 procent van de respondenten gaf aan er over gefantaseerd te hebben. 36 procent heeft de fantasie ook daadwerkelijk uitgevoerd. Bij 40 procent van die mensen beviel het zo goed, dat het niet bleef bij één vrijpartij. Niet iedereen vond het trouwens geslaagd: 20 procent was constant bang om betrapt te worden.

Maar waar doen ze het? En wanneer? Ook daar geeft het onderzoek antwoord op. Vooral de opslagruimte, vergaderruimte en het toilet werden door respondenten genoemd. Maar met 44 procent is de populairste plek toch echt het bureau.

Vooral na werktijd

Je snapt dan ook dat het populairste moment voor seks op de werkvloer dan ook ‘na werktijd’ is (68 procent). Ook tijdens een ‘overleg’ (36 procent) en tijdens het ‘overwerken’ wordt er door de respondenten van bil gegaan.

Vooral als je in Amsterdam werkt, zouden we toch eens een doekje over het bureau of de tafel in de vergaderruimte halen. Seks op de werkvloer komt namelijk het meest voor bij bedrijven met minder dan 250 werknemers in Amsterdam (20 procent), Utrecht (9 procent) en Rotterdam (6 procent).

Wanneer de liefde werd bedreven op kantoor, werd dat in 65 procent van de gevallen gedaan met een collega. Een kwart van de deelnemers heeft het hogerop gezocht bij een leidinggevende of baas.

Dit vind je misschien ook interessant

In 8 stappen een succesvolle freelancer

Meld je aan voor onze wake-up letter en ontvang ons e-book t.w.v. € 19,95

Reageer op artikel:
Whut? 1 op de 3 Nederlanders heeft seks op de werkvloer
Sluiten